JORDI BONELL & JOSEP MARIA RIBELLES

                           El divendres 2 de juny a les 22'30h.

                    JORDI BONELL & JOSEP MARIA RIBELLES.

L'experimentat músic català Jordi Bonell va ser component de mítics grups dels anys '70 com Secta Sonica o Música Urbana, en els '80 de Bocanegra o de la banda de jazz Azucar Imaginario (Origen) a més de rebre de mans de l'Associació de Músics de Catalunya, el premi al millor guitarrista en diverses ocasions. Al llarg de la seva dilatada carrera, ha gravat discos amb gent tan dispar musicalment com Lola Flores, J.M. Serrat, The Suprems, Ricky MartínJuan Gabriel, Michel LegrandGato Pérez, DyangoMoncho, Marina Rosell., Santiago Auseron o Miguel Bosé, entre d'altres realitzant gires per tot el món. Sempre proper als àmbits més jazzistes, ha tocat amb Chet Backer, Marc JonsonArchie ShepJim Hall Tim RiessGari WillisLarry Willis, i amb músics espanyols com Jorge Pardo, Carles Benavent, Horacio FumeroChano Domínguez, etc.
Ara ens presenta el seu nou àlbum "Coral Premi", una col•lecció de composicions de recent facturació inspirades sobre temàtica marina.
Josep-Maria Ribelles és considerat com un dels renovadors del nou folk a Catalunya així com un dels intèrprets d'arpa amb més projecció en l'àmbit nacional i europeu. Els seus concerts sempre són un viatge iniciàtic on l'arpa com fil conductor ens convida a moure'ns dins d'uns espais sonors originals i màgics.
Actualment centrat en la gravació del seu proper que comptarà amb la producció de Kepa Junkera...

Entrada 5€
Fotos de Joel Burgès Flores.