TAULA RODONA DE CREADORS EMERGENTS


Organitzat per Nàdia Martínez.

Juntament amb les editores d'Editorial Garbuix estem mirant de muntar una taula rodona per parlar de projectes artístics/creatius ideats i duts a terme per gent jove. Es tracta que cadascú presenti alguna cosa: tant pot ser un projecte que ja tingui cara i ulls, com és el cas de Garbuix, com un esborrany, una intenció o una idea punkie que hagi nascut amb força. No és res seriós ni té format de ponència. És qüestió de prendre una cervesa amb col·legues, coneguts i gent nova que comparteixi idees i inquietuts; es tracta de fer un brainstorming col·lectiu per presentar els brots verds (els nostres, no els del presi) que moltes vegades no floreixen per por, desconeixement o simplement mandra. Qui sap si d'aquí en pot sortir algun projecte interessant? I si coneixes l'il·lustrador del teu proper thriller? El fotògraf del teu blog de moda? El dire de foto del teu proper curt? El bateria de la teva banda?

QUI POT PARTICIPAR?
Convidarem tothom qui considerem que pugui estar interessat, però evidentment serà un event obert a tothom. Podeu convidar qui us vingui de gust. Com més serem, millor. De moment deixarem aquest grup 'semi-ocult' per fer un primer sondeig i veure quanta gent s'animaria a participar. Aquest esdeveniment no té sentit si no és comptant amb la participació de gent amb ganes de moure coses!

QUAN I ON?
Ara per ara, fixarem la data de dissabte 22 de novembre. Prendrem una cervesa fresca al Hot Blues d'Igualada que, com els igualadins sabeu, és un lloc petit que dóna peu a l'intercanvi cultural. Podem triar una hora que convingui a la majoria, tot i que crec que la millor seria sobre les 7 de la tarda.

CONTACTE
Si us animeu a participar, si us plau, envieu-me un correu (nadia.martinez.cantero@gmail.com)/missatge de Facebook o escriviu directament al mur de l'esdeveniment i feu cinc cèntims de la vostra idea. Tothom hi té cabuda!

ENDAVANT!
Que malgrat el panorama polític, les noves lleis d'educació i la manca d'interès per part de les institucions públiques, tots sabem que hi ha un moviment soterrat que té molta força. Que no ens prendran les ganes!