STEVE SMYTH






L'artista australià Steve Smyth arriba per tercera vegada a Espanya. En aquesta edició es presentarà en solitari per oferir un show cru i sincer. Steve Smyth repassarà els seus clàssics, encisarà amb les seves versions atemporals i presentarà les cançons del nou disc 'EXITS' que sortirà a la venda aquest any 2014. 

El nou disc ha estat gravat a Echo Park, a l'ombra dels turons de Hollywood i amb Joey Waronker a la bateria (Atoms For Peace, Thom Yorke, Beck) i Gus Seyffert al baix (The Black Keys, Norah Jones). 'Shake It' uneix el blues amb un estrèpit de ritmes escalonats, marcats per les guitarres abstractes. És el primer glop de l'àlbum que Ivy League llançarà a mitjans d'aquest any.


La atemporalitat és una qualitat difícil de precisar, però per al cantant i compositor Steve Smyth és la seva principal virtut. Provinent de la costa sud de New South Wales (Austràlia), la boirosa vida itinerant de Smyth l'ha portat a través d'Amèrica del Nord, Europa i Àsia. Mai aturant-se el temps suficient per fer arrels, i absorbint experiències que plasma les seves cançons. Després del gran èxit del seu anterior àlbum 'Release' (2011) acaba de llançar el primer single del que serà el seu nou disc 'EXITS' amb el segell 'Ivy League Records', l'enèrgic 'SHAKE IT' (2014). 

El 2012 Steve va ser presentat en solitari per petits escenaris de Barcelona i en festivals com el FIB de Benicàssim o l'ESTUNART de Banyoles. Entre juliol i agost de 2013 es va realitzar la gira 'Spanish Tour 2013' on l' Steve va anar acompanyat del bateria Brock Fitzgerald, van ser 14 concerts per sales de tot Espanya penjant el cartell de 'sold out' a la majoria d'elles. 

Els directes de l'Steve Smyth són una barreja d'energia visceral amb íntima dolçor, el seu magnetisme i presència atrapa l'espectador des del primer acord fins a l'última nota que surt dels seus llavis ocults en una barba i un bigoti dalinià. Assistir a un concert de Steve Smyth és entrar a una dimensió on la música torna a les seves arrels.

Aquesta gira està organitzada entre Atmosfera13, El Rayo Verde i Tramando Producciones.